[ OnGrid AB ] www.ongrid.se Solceller pris från 16kr/W, billiga solpaneler i Offgrid-paket -


Go to content

Kontakta oss
Välkommen att ringa alla dagar
070 - 583 18 18

Eller skicka e-postOngridAB är Svensk distributör.
Gäller det paneler för 6 - 100kW så kan vi troligen ge er riktigt bra förslag!

För privatkunder och små anläggningar 400-3000W /Fritidshus utan el /torp /villa, bygglovsfria vindkraftverk pris 1000W futurenergy 12,24 och 48Volt, kontakta oss för offerter eller bli hänvisad till en lokal återförsäljare i ditt område. Om du är installatör, skicka gärna en ÅF-ansökan med dina uppgifter!


Lite mera bilder här i högerspalten.


Ritningerna är för modell [on952155], "BackLine" 95 Watt
(Samma typ som sitter på den svarta bussens takräcke)

Och för er som undrat över elbilen:
Det är en Mercdes A-class på bilden, de är konverterade av oss och det är nu möjligt att köpa din egen med ett mycket kraftigt 27kWh Litiumbatteri. Det är den säkra, långlivade och tyvärr..dyra LiFePO4-kemin. Enligt tillverkaren 2000 laddcykler om man tömmer dem så det återstår 20%, dvs urladdningsdjup 80% (det brukar skrivas på batterispråk som "80% DOD")

Batteriet står för den absoluta merparten av totalpriset, "ny" elbil helrenoverad och rostskyddad mm, med detta stora battei kostar 250´kr till kund. Det är då bland annat ny motor, ny motorcontroller(Växelström för bästa driftsäkerhet), nytt stort litiumbatteri, batteriövervakningssystem, batterilådor och värme/kylning, ny centraldator, laddare, nytt rostskydd, nya däck, delvis ny fjädring, nya bromsar med mera med mera. inklusive en kasett med extra "räckviddsförlängare" en dieselmotor! (om man vill ha den) och framförallt inklusive allt arbete, det är en hel del jobb...

Körsträckan maxar över 20 mil på en laddning, men man bör ha mariginal och ladda oftare för att få optimal livslängd på cellerna. Bilen laddas i alla normala 6-16Ampere uttag. Dvs speciella laddstolpar behövs ej!
"Väggutag"

Vi monterar även dit en fossil-värmare, så om man vill använda den för att maximera sin körsträcka på EL vintertid finns det gott om värme, även om man behöver åka långt, det drar faktiskt inte speciellt mycket flytande bränsle och har man längre turer så kan det vara trevligt med rejäl värme på våra Svenska vintervägar.

Elkostnad för landsvägskörning i 70-90 är ca 1.5-3kr mil beroende på körsätt. Återladdning av rörelseenergin till batteriet sker vid inbromsningar!

Stadskörning: Vid försiktig och jämn körning i stadstempo drar det faktiskt oerhört lite energi jämfört med en Bensinbil.

Tips: Gå samman och lägg en större order samtidigt för ännu bättre priser!
Mängdrabatter / pallpriser.
Observera att
OnGrid AB är distributör.
Vi har därför ingen butik eller besöksadress för privatkunder.
Lager i Örebro och vi skickar över hela landet.

Retailer/producers, use this number to reach the distributor contact:
+ 4 6705 8318 18 VAT: SE556712746801
-- Den här korta texten nedan är gjord anbart för att du skall kunna hitta till mig över huvud taget genom mediabruset! och inte till för att du skall läsa denna nu.. Den är troligen gramatiskt fel och kanske retar upp någon men det handlar om www.onGrid.eu och www.ongrid.se och om du vill köpa Solceller? Även priser på solpaneler och om du vill Köpa Studer sinus inverter en inverter från Studer av högsta kvalite för omvandling av 12 Volt till 230 Volt AC eller köpa inverter från SMA för nätanslutning av solanläggningar. Eller köpa SMA inverters för nätanslunta solceller och köpa inverter från tyska SMA av hög kvalité som är gjorda för tunnfilmspaneler eller leta priser på solcellskomponenterna? Futurenergy mini-vindkraftverk 24Volt 1kw. Ring mig för priser och mer information! www.ongrid.se är den här sidan och det här sista borde du inte ha läst om solceller, men nu vet du varför? :-) --Back to content | Back to main menu